|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rosemarie Dragomir Vámpír újonc

Hozzászólások száma: 160 Join date: 2011. Aug. 14.
 | Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:15 pm | |
| *Fájdalomra tér magához, alig emlékszik a halálának körülményeire, csak egy villanást látott, ahogy a golyó eltalálta, majd azonnal elsötétült a világ. Most felköhög, a szíve elviselhetetlenül sajog még mindig, minden dobbanásra. Kashmyrra néz, és egy cseppet fellélegzik, hogy otthon van, majd fel is nyög a fájdalomtól* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

Hozzászólások száma: 367 Join date: 2011. Jun. 11.
 | Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:17 pm | |
| - Mindjárt elmúlik. *mondja a lánynak csöndesen* - Újra kellett teremtenem a szívedet, időbe telik, mire rájön, hogyan kell működnie. *megsimogatja a lány arcát* - Láttad, hogy ki volt a támadód? |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:19 pm | |
| *Nemet int, és próbál megnyugodni. A fájdalom lassan enyhül, ahogy a szíve hozzászokik a normális ütemhez.* - Ne... nem tudom *suttogja* Nem lát... láttam az arcát. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:26 pm | |
| *Felsóhajt* - Attól tartok, egy ideig nem tanácsos a városba mennetek. egyedül semmiképpen. Ha Saharnak igaza van, mind veszélyben vagyunk. Bridget azt mondta, elé ugrottál. Ő volt a célpont? |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:28 pm | |
| *Hosszú, mély levegőket vesz, így egy kicsit lassul a szíve, kevésbé erőlködik, és egy kevésbé fáj. Bólint* - Igen, azt hiszem, oda tartott a golyó... Neki szánták. Elvégre ő Sahar tanítványa, nem...? Egyébként is azért mentem vele, hogy megvédjem. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:31 pm | |
| - Te nem vagy Bridget testőre, Légy szíves ezt hagyd azokra, akiknek ez a feladata. Nem szeretnélek elveszíteni. *feleli csendesen. Rose Mellkasára teszi a kezét, és energiát ad neki. Próbálja szabályozni az új szív mozgását.* |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:34 pm | |
| *Felsóhajt, nagyon jól esik neki, amit Kashmyr csinál, de azért nem állja meg, hogy ne vitatkozzon* - De nem volt testőr a közelben... és ha ő hal meg, ki tudja, hogy vissza tudjátok-e hozni. Hiszen most halt meg nem is olyan régen, és még mindig nem szokta meg az új testét. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:37 pm | |
| *Rosenak ebben erősen igaza van, de akkor is nehezen dolgozza fel, hogy tanítványa simán a kis hecwgnő szolgájaként aposztrofálja magát.* - Legközelebb, ha nincs testőr, maradjatok itthon! *feleli elentmondást nem tűrő hangon* - Nem a te dolgot Bridget szeszélyeit kiszolgálni. |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:42 pm | |
| *Megforgatja a szemét, bár nehezére esik tiltakozni, olyan érzése van, mintha megivott volna egy-két felest, a szíve túl erős vérből készült...* - Nem a szeszélyei miatt mentem vele. A szeszélyei miatt nem is mentem volna. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:46 pm | |
| - Hanem miért? Végül i hová készültetek kettecskén, ami nem várhatott, míg egy testőr szabaddá teszi magát? *érdeklődik, bár a hangja gyengéd, jelenleg nincs szíve veszekedni Rose-zal.* |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:48 pm | |
| *Jelen állapotában képtelen lenne hazudni, és nem is érzi szükségét* - Bailey-vel találkoztunk. Azt mondta, hogy csatlakozni akar hozzánk, mert elege van Maddockból. De ő sem akarta, hogy Bridget testőrrel menjen, mert akkor biztos, hogy megint összevesztek volna. Úgyhogy mentem én. De egyébként is érdekelt a dolog, úgyhogy ez nem Bridget hibája! *kap észbe, nem akarja, hogy Bridget szívjon miatta* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:50 pm | |
| - Értem. Szóval Bailey nem akar Maddockkal maradni? Hát mondanám, hogy a kislánynak elkellene egy fenekelés, de at bőven megkapta most. Ettől függetlenül Maddock helyében nem hagynám annyiban a dolgot. Rendben, ezt ne most vitassuk meg, alvásra van szükséged! Tehát tessék aludni! Itt maradok melletted! |
|
 | |

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:53 pm | |
| *Halványan elmosolyodik* - Rendben, alszok... *sóhajt fel, és becsukja a szemét* Azért Bailey nem is olyan rossz, mint amilyennek hittem... *motyogja még félálomban, de hamar elalszik* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Kashmyr lakosztálya Vas. Szept. 04, 2011 9:57 pm | |
| *Felsóhajt, és elhelyezkedik tanítványa mellett. Hirtelen rájön, miért is nem voltak gyermektanítványok Phaedra óta. Mert rengeteg velük a gond, bármennyire szereti őket az ember.* |
|
 | |
|