|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Bridget Kelley Vámpír újonc

Hozzászólások száma: 189 Join date: 2011. Aug. 23.
 | Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:26 pm | |
| - Ezt mindennap meg akarod velem csinálni? *kérdezi elkeseredve* - Ezzel az erővel tényleg ott hagyhattál volna... |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

Hozzászólások száma: 711 Join date: 2011. Jun. 11.
 | Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:36 pm | |
| - Dehogy is! *kacag fel* Minden nap szeretnék időt szánni rá, hogy tanítsalak, de azért nem ígérem, hogy mindig sikerülni fog. Ha a regenerálás megy, akkor utána megtanítalak a tűzzel bánni. Aztán az árnyakkal, és így tovább. Esetleg az idővel is *kacsint* Bár az már nagyon komoly varázslat. De a többi nem fog fájni - hacsak nem égeted meg magad. |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:38 pm | |
| *Felsóhajt.* - Rendben, akkor menjen! *bólint nem túl nagy lelkesedéssel, de engedelmesen. Felkészül a fájdalomra. |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:40 pm | |
| *Finoman tapintja ki a kislány alkarjában lévő csontokat, majd egyetlen mozdulattal töri el a vékonyabbat. A csont a helyén marad, de így is épp elég nagy fájdalmat okoz.* - Tudom hogy fáj, de erősebb vagy nála. Képes vagy rá! *mosolyog a kislányra* |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:42 pm | |
| *Felsikolt a fájdalomtól, és megvonaglik. Jobb karjával markolja a sérült balt, és próbál koncentrálni. egyszerűen nem képes elhinni, hogy a csont ép, és egészséges, elvégre kurvára fáj.* |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:44 pm | |
| *Megérinti a kislány homlokát, ezzel kizárja belőle a fájdalmat* - Nyugodj meg. Tudom, hogy nem kellemes, de elég erős vagy hozzá. Tudom, hogy meg tudod csinálni *mosolyog rá* |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:54 pm | |
| *Ahogy a fájdalom enyhül, felsóhajt, és elengedi a fájó karját. Szemügyre veszi, majd eszébe jut a belülről kifelé haladunk tanács, és elképzeli, hogy a csontvelő, majd a csontszövetek összeforrnak. Nem túl kellemes érzés, ahogy a dolog a valóságban megtörténik.* |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:56 pm | |
| - Látod, ez sem lehetetlen *mosolyog rá a kislányra, amikor megbizonyosodott róla, hogy végzett. Elveszi a kezét a homlokáról, hiszen már nincs szükség a fájdalom enyhítésére* |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:57 pm | |
| *Megmozgatja a kezét, majd ismét megdörzsöli. Nem érez fájdalmat.* - Hát tényleg úgy tűnik, hogy rendben. Nem hittem volna. *csóválja a fejét.* |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 7:59 pm | |
| *Rámosolyog Bridgetre* - Vámpír vagy, semmi nem lehetetlen. De most már ideje rendesen megvacsorázni *kuncog fel* Gondolom, a börtönben nemigen kínáltak. |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 8:00 pm | |
| - Nem, bár a nyomozót megkóstoltam, de mielőtt jóllakhattam volna, elkábítottak megint.* *fintorog* - Ezzel úgy gondolták, a vacsora téma le van rendezve. |
|
 | |
Sahar Vámpír úrnő

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 8:02 pm | |
| - Hát akkor valami finomabbat kellene enni *kuncog* Gyere, szerzünk valamit a konyhából. *felsegíti a kislányt* |
|
 | |

| Téma: Re: Alagsori cellák Szomb. Aug. 27, 2011 8:14 pm | |
| *Ezúttal sokkal lelkesebben követi a Sahart. A vacsora sokkal lelkesítőbben hat rá, mint a regeneráló lecke.* |
|
 | |
|