|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kashmyr Vámpír harcos

Hozzászólások száma: 367 Join date: 2011. Jun. 11.
 | Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:21 pm | |
| - Mondtam, ha át akarsz menni, átviszlek. Fontos ügynek minősítem. *kacsint, és elmosolyodik. Tudja, hogy Sahar elvárná tőle, hogy megbüntesse Rose-t, de semmi kedve hozzá, elvégre nem rosszat akart csinálni, csak elmenni a cukrászdába.* |
|
 | |
Rosemarie Dragomir Vámpír újonc

Hozzászólások száma: 160 Join date: 2011. Aug. 14.
 | Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:23 pm | |
| *Elmosolyodik* - Köszönöm. Ha elmehetek veled, akkor nem lógok ki. Miracle-ben is van cukrászda. Bár nem olyan jó, mint a városban lévő, de majdnem... |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:30 pm | |
| - És vannak külön termek, amiket használhattok a bulikhoz, míg ott buliztok. DVD-partizhattok, vagy csinálhattok, amit szeretnétek, csak biztonságban legyetek. *Sóhajt, és átöleli Rose-t.* - Köszönöm, hogy megértesz, utálnálak bántani. |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:35 pm | |
| *Elmosolyodik, és viszonozza az ölelést.* - Nem is szeretném, ha bántanál *sóhajt fel* De erről azért még a többieket is meg kell majd győzni... már Samirát, meg Ishtart, meg az egész bandát. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:37 pm | |
| - Hidd el, Miracle vámpírmesterei jelenleg azon dolgoznak, hogy ők is megértsék. *feleli kuncogva* - Ha jól sejtem, Sahar már győzködi Bridgetet. |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:39 pm | |
| *Megborzong* - Ugye nem bántja? *kérdezi Kashmyrt. Nem érzi igazán Bridgetet, bemérni legalább is nem tudja még, csak akkor, ha a közelében van.* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:48 pm | |
| - Erre nem esküdhetek meg. Sahar elvárja, hogy téged is bántsalak, elvégre évezredek óta ez a módja a tanítványok nevelésének. Ha engedetlenek, meg kell őket büntetni. Eljöhet a nap, mikor azt gondolom, hogy meg kell téged büntetnem, de az nem most van. |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 8:54 pm | |
| *Felsóhajt* - Remélem, nem is hamarosan jön el *morogja* Épp eleget bántottak már a vámpírok... De Bridget miatt aggódom. Sahar nem olyan elnéző, mint te. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:00 pm | |
| - És nem az elmúlt egy hétben halt meg úgy, hogy újra kellett teremteni a szívét. Saharnál fontos, hogy bocsánatot kérjen. Ha megtette, megúszta. *rámosolyog Rose-ra* - Ha nem, Sahar akkor sem bántotta nagyon. Szereti Bridgetet. |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:02 pm | |
| - Igen, azt tudom... és Bridget is szereti Sahart. *hirtelen észbe kap.* És én is bocsánatot szeretnék kérni... amiért kiszöktem csak úgy, szó nélkül. Nem fordul elő többé. |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:04 pm | |
| *Rámosolyog a lányra.* - Köszönöm, hogy megtetted, így megnyugtathatom Sahart, azért maradt el a bünti, mert a bocsánatkérés megtörtént. *vigyor* |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:06 pm | |
| *Felkuncog* - Remélem, nem akarja majd személyesen bepótolni *borzong meg. Egy porcikája sem kívánja, hogy Sahar megbüntesse* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:09 pm | |
| - Nem fogja akarni, nem szokott beleszólni a nevelésbe, legfeljebb velem veszik össze. De mivel nem akarja a tekintélyemet rongálni, téged békén hagy. *mosoly* - De az ő elve, hogy a bocsánatkérésig kell tartania a büntetésnek. Mivel ez megtörtént, el sem kezdődött... |
|
 | |

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:12 pm | |
| - Hát, csak mert nem kezdtél kiabálni velem *vigyorodik el* Semmiféle büntetést nem igényelek. A kastélyfogság meg úgyis alap... *morogja* Tényleg, meddig tart a védővonal? A kertbe még ki tudok menni? *nem megszökni akar, csak a friss levegőt hiányolja olykor* |
|
 | |
Kashmyr Vámpír harcos

| Téma: Re: Nightunter kastélya Vas. Szept. 18, 2011 9:15 pm | |
| - Elviekben a kert védett, de nem vagyok nyugodt, ha kimész. Nem bízom Phaedra távoltartásában olyan nagyon... *sóhajt* - Valószínűleg biztonságban vagy, de az az egy százalék azért mindig ott lebeg. |
|
 | |
|